Syn og skøn

Jeg vil gerne kontaktes..

Syn og skøn

I byggesager kan der ofte opstå situationer, hvor to eller flere parter bliver uenige. Vi oplever at der hurtigt kan opstå konflikter, hvis du får udført et stykke arbejde, som ikke lever op til dine forventninger eller ikke overholder det der står i kontrakten. Det kan være du som boligejer er blevet uenig med din entreprenør eller håndværker om, hvorvidt kvaliteten af et stykke arbejde er i orden og om en eventuelt ekstraregning er rimelig.

Det kan ende i forviklinger, misforståelser og uenigheder, da der for eksempel kan være uenighed om der overhovedet er et problem, hvordan det skal løses, hvor meget det skal koste og hvem der skal betale regningen.

I en tvist eller byggesag, hvor der er gået hårdknude i kommunikationen, kan du have stor fordel af at få foretaget et syn og skøn. Syn og skønsmanden kan agerer mægler i sagen, og kan biddrage med forskellig former for byggeteknisk rådgivning, som kan afdække tvistens omfang og tyngde.
 
Formålet med syn og skøn
Formålet med syn og skøn er, at begge parter får en uvildig vurdering fra en ekspert, som udelukkende vurderer på det udførte arbejde. Den byggesagkyndige kan afdække om kvaliteten af det udførte arbejde er i orden, og udarbejde en rapport - en skønserklæring.

Hos Brix og Kamp A/S har vi stor erfaring med syn og skønssager, og har løst et utal af sager gennem de sidste mange år. Udfyld vores kontaktformular, vi kontakter dig altid inden for en arbejdsdag efter formularen er udfyldt og sendt. Der kan allerede i morgen være en aftale på plads med vores syn og skønsmand.