Vedligeholdelsesplaner

Jeg vil gerne kontaktes..

Vedligeholdelsesplaner

Er du boligejer i et lille enfamiliehus, en ejerforening i midtbyen eller i bestyrelsen for en boligforening, ved du at der altid er forestående vedligeholdelsesopgaver.

Har du svært ved at overskue hvad der skal gøres, og spekulerer du over om taget er for slidt og snart bliver utæt? Og hvad med revnerne i murværket? Og skal vinduerne skiftes eller males?
Det bliver hurtigt et kapløb mod akutte lappeløsninger med store udlæg. 

Vedligeholdelsen af ejendommen kan blive en gennemskuelig proces, der giver ro og økonomisk overblik. En vedligeholdelsesplan giver et samlet overblik over bygningens stand, fremtidige vedligeholdelser og økonomien hertil. Skal facaden renoveres om 5 år og vinduerne udskiftes om 20 år, skal der spares op og planlægges, så pengene er til rådighed når tid er. Samtid skal almindelige, mindre vedligeholdelsesopgaver kunne udføres undervejs.

Det er vigtigt at huske, at det samlet set er billigere at lave løbende og fornuftig vedligehold end akut skadesafhjælpning. Langsigtet vedligeholdelsesplanlægning er således nøglen til at holde en ejendom i optimal stand, at undgå unødige skader og samtidig spare udgifter til nødreparationer.

Vedligeholdelsesplaner kan udføres på både små og større byggerier, så kontakt Brix & Kamp A/S for et uforpligtende tilbud.